E-INSETTO

Elektromos robogó

A termék áráról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

Érdekel az ára

Termékleírás

Elektromos robogó

A Linea E-Insetto új modell, mely kizárólag elektromos változatban kapható. Az egyre szigorúbb környezetvédelmi előírások és a növekvő igény a környezetünk megóvása iránt hívta életre a népszerű benzines robogó elektromos változatát.

A retro robogók széles, hosszú üléssel és magas kormánnyal rendelkezik, így kényelmesen vezethető magasabb járművezetőknek is. Akkumulátorának a kapacitása megnövelt, így még a 45 km/h sebességgel történő használat esetén is 50-60 km-es hatótávval rendelkezik. Használata során két sebességfokozat állítható , a kisebb maximálisan 25 km/h sebességet tesz lehetővé. Az alacsonyabb sebességfokozat kisebb energia felhasználást igényel, ami megnöveli a jármű hatótávolságát.

Rendkívül gazdaságosan üzemeltethető, az akkumulátor akár 50-60 km távolság megtételét is lehetővé teszi, töltése csak néhány órát vesz igénybe.

Az elektromos robogó használata szinte karbantartás mentes, a rendkívül egyszerű meghajtó szerkezet miatt a benzines robogóknál alkalmazott alkatrészek nincsenek, azok cseréjéről, karbantartásáról sem kell gondoskodni.Azoknak, akiknek az egyre bonyolultabb benzines robogók használata nehézséget okoz (például hosszabb állás utáni indítás) ideális alternatíva az elektromos jármű. karbantartási igénye gyakorlatilag az akkumulátor karbantartására korlátozódik. Az akku karbantartásáról bővebben itt és itt olvashat.

A napi használathoz általában az egy akkumulátor is elegendő, de a hatótáv a második akkumulátor használatával duplázható. Egy akku esetén a bukósisak számára is megmarad az ülés alatti tartórész.

A  világítása és indexe modern, minden körülmények között jól látható led-es. Az elektromos világító berendezések 12V-os rendszerűek.

Motor és akkumulátor

A Linea Eagle motroja szénkefe nélküli Bosch motor. A kopó alkatrészek nélküli motor tartós használatot tesz lehetővé karbantartási feladatok nélkül.

Az akkumulátor lítium-ionos. A modern akkumulátor könnyű, nagy energiasűrűséggel rendelkezik és gyorsan tölthető. Töltési ciklusa jóval magasabb, mint a hagyományos ólomsavas akkumulátoroknak.

Forgalmazója magyarországi, elérhető vevőszolgálattal és alkatrész raktárkészlettel.

Technikai információk

Motor BOSCH
Teljesítmény 3 KW/400 ford./perc
Akkumulátor Lithium
Feszültség 60 V
Kapacitás 26 Ah
Töltési idő 4-6 óra
Töltési ciklus 800
Hatótáv 50 km
Fék Tárcsa (e) / tárcsa (h)
Gumiabroncs 120/70-12
Felni Alumínium
Felfüggesztés Hidraulikus teleszkóp
Méretek 195 x 70 x 115 cm
Önsúly 78 kg
Max. össztömeg 246 kg
Tengelytáv 141 cm
Felszereltség Világítás: HS1/LED
Index: LED
Műszerfal: digitális
Ülésnyitás: bowdenes