TAB

EURO5

50ccm 4T

Robogó

A termék áráról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

Érdekel az ára

Termékleírás

Egyedi formavilág, modern technológia

A 12 collos kerékméret ellenére az ülésmagasság alacsony, ideális olyan robogózóknak, akik mindkét lábukat a talajra szeretnék tenni megálláskor.

A 12 collos kerékméret ellenére az ülésmagasság alacsony, ideális olyan robogózóknak, akik mindkét lábukat a talajra szeretnék tenni megálláskor.

Az óriás törpe

Linea Tab robogó rövidebb hosszúsága miatt könnyen tárolható, kis helyen megfordítható. Ugyanakkor a rövid hossz magasabb kormány pozícióval társul, így még magasabb vezető számára is kényelmes a robogózás. Használata során ugyanolyan meglepetések érhetik a vezetőt, mint amikor egy látszólag kis személygépkocsiban kényelmes, nagy belső terekkel találkozik.

A kapaszkodók helyére gyári csomagtartó szerelhető tároló doboz felszereléséhez. A mindennapi használat kényelmét az USB töltő csatlakozó, a bowdenes ülés nyitás és az LCD kijelző információ gazdagsága segíti. A gyújtáskapcsoló az kulcsba integrált mágneses zárral rejthető.

Motorblokk

A Linea Tab négyütemű motorja SYM gyártmány, ereje és dinamikája a korábbi kétütemű motorokéval egyezik. Az EURO 5 környezetvédelmi normával rendelkező motor gyorsulása hasonló a korábbi kétütemű motorokéhoz.

Vezérlése és elektronikus karburátora Dellorto gyártmányú. A karburátoros üzemanyag ellátás a jól bevált, évtizedek óta használt hagyományos karburátor alapelveit követi, minimális elektronikai kiegészítéssel. Jóval rugalmasabban állítható, mint a befecskendező rendszerű üzemanyag ellátás.

A robogó megfelel a 2021-től kötelezően előírt EURO 5 környezetvédelmi normának.

Forgalmazója magyarországi, elérhető vevőszolgálattal és alkatrész raktárkészlettel.

Technikai információk

Motor 49 cc négyütemű
Max. teljesítmény: 2,2 KW/7500 ford./perc
Hűtés Léghűtés
Üzemanyag ellátás Dellorto SVB18 18W karburátor
Hajtás Automata szíjhajtás
Gyújtás Dellorto ECU
Kipufogó Katalizátorral E5
Indítás Önindító/mechanikus
Emisszió EURO 5
Fék Tárcsa (e) /dob (h)
Gumiabroncs 110/70-12
Felni Alumínium
Felfüggesztés Hidraulikus teleszkóp
Méretek 176 x 67 x 110 cm
Önsúly 93 kg
Üzemanyag tank 6,2 L
Max. össztömeg 253 kg
Tengelytáv 127 cm
Felszereltség LED világítás
LED index
Digitális műszerfal
Bowdenes ülésnyitás
Töltés USB aljzaton keresztül